Ontwikkelassessment en persoonlijke VIP-dag voor CFO’s

In één dag jouw ontwikkelpunten scherp krijgen – inclusief concrete aanwijzingen om je snel te verbeteren en je te positioneren als High Impact CFO

Ben je beginnend CFO en wil je precies weten wat er nodig is om je van inhoudelijk vakman- of vrouw te ontwikkelen tot High Impact CFO? Of ben je al een ervaren CFO en loop je vast als het gaat om de CEO, DGA of commissarissen te overtuigen? Loopt het niet soepel met het samenwerking in de boardroom? Maak jij je zorgen wat dat betekent voor jouw positie? Of wil je weten wat je kunt verbeteren om snel effectiever te functioneren?

CFO's die snel resultaat willen en (nog) geen coachingsprogramma willen volgen, kunnen een Persoonlijke VIP-dag bij mij boeken. Dan breng ik samen met jou in kaart waar je staat ten opzicht van het normprofiel van de High Impact CFO. Welke competenties op niveau zijn en welke nog ontwikkeling nodig hebben. En wat je concreet kunt doen om je snel te verbeteren.

De Persoonlijke VIP-dag is uitsluitend voor mijn topklanten en vraagt een flinke investering. Dit is een exclusief aanbod waarin ik 1-op-1 werk met je werk. Aangezien er veel tijd zit in de voorbereiding, de dag zelf en het uitwerken van de rapportage die je na afloop krijgt heb ik ruimte voor maximaal 2 VIP-dagen per maand.

Voordat ik een VIP-dag met je inplan, stel ik je eerst wat vragen. Daardoor kan ik inschatten of een VIP-dag voor jou op dit moment geschikt is. Zo ja, dan plan ik een belafspraak met je om het ontwikkelassessment en de dag voor te bespreken.

Wat je krijgt

1. Ontwikkelassessment

  • Je neemt deel aan een gevalideerde online meting die meet hoe jij samenwerkt in de boardroom
  • Je ontvangt een rapportage die inzicht geeft op welke wijze jouw manier van denken het ontwikkelen van kritische CFO-competenties ondersteunt
  • Je krijgt een rapportage die je inzicht geeft waar je staat ten opzicht van het normprofiel van een CFO
  • Je krijgt een rapportage waarin je ontdekt hoe het zit met jouw beïnvloedingskracht

2. Persoonlijke VIP-dag

  • Tijdens deze VIP-dag heb je mij helemaal voor jezelf als je mentor, en krijg je mijn privé-begeleiding
  • Je bespreekt de uitkomsten van het assessment en waar je staat ten opzicht van het CFO normprofiel
  • Samen met mij breng je in kaart wat jouw ontwikkelpunten zijn, welke competenties en soft skills prioriteit hebben en wat je concreet kunt doen om je te verbeteren in je rol als CFO
  • We vertalen dit naar een persoonlijke strategiekaart, die je als spoorboekje kunt hanteren voor jouw persoonlijke ontwikkeling in het komende jaar, zodat je nog meer gefocust met jouw transformatieplan aan de slag gaat
  • Je krijgt directe feedback en concrete tips van mij om snel effectiever te worden als CFO
  • Je ontvangt een persoonlijk verslag met concrete aanwijzingen en concrete acties om direct toe te passen

3. Bonus: Follow-up Coachingsessie

Circa twee weken na de VIP-dag plannen we een coachingsessie. Tijdens dit gesprek kun je verhelderingsvragen stellen en krijg je feedback op jouw voortgang brengen we in kaart waar je tegen aanloop.
Je krijgt ideeën en feedback over jouw voortgang, overwint jouw onzekerheden en schroom zodat je een zeer succesvolle High Impact CFO kan zijn.

Waarom met mij aan de slag?

Met meer dan 30 jaar ervaring als adviseur, voorzitter van raden van toezicht en visitator ken ik de processen die zich afspelen in de bestuurskamer. Dat helpt om mij snel in te leven in jouw situatie. Tientallen CFO's hebben dat al ervaren.

Als bedrijfseconoom (Erasmus Universiteit Rotterdam) en Register Controller (Vrije Universiteit Amsterdam) spreek ik de taal van financials.

Ook ben ik gecertificeerd als transpersoonlijk coach & counselor en volgde ik trainersopleidingen. Dat betekent dat ik ook ben gekwalificeerd om je professioneel te begeleiden in jouw ontwikkeling.

Als gecertificeerd MindSonar professional maak ik gebruik van een gevalideerd meetinstrument dat ik inzet voor ontwikkelassessments, leiderschaps- en teamontwikkeling.

MindSonar gaat ervan uit dat mensen verschillende denkstijlen hebben onder verschillende omstandigheden. Dus geen gekunsteld gedoe met persoonlijkheidtypen, maar wel 4000 combinaties van zogenaamde metaprogramma's die een genuanceerd beeld geven van je (denk)strategieën.

Met behulp van een CFO normprofiel breng ik precies in kaart waar je al goed in bent en waar (nog) ontwikkelkansen liggen. En kan ik je op maat aangeven wat je kunt veranderen om je te positioneren als High Impact CFO.

Gert van den Burg

Locatie

retraiterie / vidaa lago

Ik ontvang je voor jouw Persoonlijke VIP-dag in Vidaa Lago. Een heerlijk rustige locatie, gelegen aan Rottemeren bij Bleiswijk (Zuid-Holland).

Investering

Je investering voor een ontwikkelassessment en persoonlijke VIP-dag is 5.000 euro exclusief 21% btw. Voordat jij en ik de beslissing nemen of een Persoonlijke VIP-dag voor jou op dit moment de beste keuze is, hebben we eerst een belafspraak.

Belafspraak maken

Af en toe zijn er een paar data beschikbaar voor een Persoonlijke VIP-dag voor CFO's die niet deelnemen een coachingsprogramma. Ben je geïnteresseerd in een van de beperkt beschikbare dagen, vraag dan een belafspraak aan. Dan bespreken we je waar tegen aan loopt en de stappen die nodig zijn om als High Impact CFO te functioneren.

Tijdens onze belafspraak hoor je ook wanneer de eerstvolgende beschikbare datum is waarop ik een Persoonlijke VIP-dag kan inplannen.

Een VIP-dag is de meest exclusieve manier om met mij te werken. Ik doe dit maximaal twee keer per maand.

>
Chat openen
1
Chat via jouw favoriete medium
Hallo, kan ik je helpen?