Masterclass:

Hoe word je High Impact CFO?

Ontdek wat de kritische soft skills van de CFO zijn en hoe je ze binnen 12 maanden naar het niveau van meesterschap brengt

Datum en tijd:

1 december 2023

10:00 - 12:00 uur

00
Dagen
:
 
20
Uren
:
 
51
Minuten
:
 
56
Seconden

Je hebt de masterclass gemist!

Wat je leert tijdens deze Masterclass

Tijdens deze interactieve Masterclass ontdek je wat je als CFO nodig hebt om je te positioneren als High Impact CFO. Hoe je de daarvoor benodigde vaardigheden, competenties en kennis snel verwerft. En wat je kunt doen om jouw positie in het directieteam te verstevigen zodat je de erkenning en waardering krijgt die je verdient.
Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Let op! Schrijf alleen in als je bereid bent de volledige 2 uur actief mee te doen.

Deze masterclass wordt in workshopvorm gegeven.
Zorg dat je beschikt over een PC met camera en microfoon.

Ontdek hoe je als CFO je rol pakt als uitdager bij het formuleren van de strategie en de leiding neemt bij de strategie-executie

Strategisch denken is een belangrijk vaardigheid voor iedere executive, maar voor CFO's is het misschien wel nog belangrijker. Het draait daarbij niet alleen om het maken van plannen, maar ook om strategisch handelen. Hoe zorg je als CFO ervoor dat de strategie gaat werken?

Krijg inzicht waarom veel CFO’s als rem worden ervaren bij veranderen en het lastig vinden om innovaties te omarmen

De manier waarop je denkt over veranderen bepaalt of veranderingen aanslaan en hoe medewerkers jouw zien: als rem of motor. Je hebt daar zelf invloed op door iets te veranderen aan jouw ‘instellingen’. Tijdens de masterclass ontdek je wat die 'instellingen' zijn.

Leer hoe je omgaat met de dynamiek in de bestuurskamer, moeiteloos aansluiting vind bij de CEO, DGA en Commissarissen en ze meekrijgt voor jouw ideeën

Hoewel hij of zij het liefste er ver vanaf blijft doorziet de High Impact CFO politieke spelletjes in de bestuurskamer en gaat er moeiteloos mee om. Het beïnvloeden van de besluitvorming in een speelveld vol belangen, is een kunst je moet beheersen. Anders doe je niet mee. Maar .... hoe doe je dat?

Presentator en gastheer

Gert van den Burg

Coach en mentor van CFO's en Business controllers

Gert (bedrijfseconoom, registercontroller en gecertificeerd coach) helpt CFO's binnen een jaar groeien van financieel vakman of vakvrouw tot gewaardeerd strategisch business partner en High Impact CFO. Hij legt daarbij de focus op het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit en de ontwikkeling van soft skills.

>
Chat openen
1
Chat via jouw favoriete medium
Hallo, kan ik je helpen?